Anmälan och tävling

Deltagande i touren kostar 25 000 kr per företag (uppskattat värde 50 000 kr) och är en unik chans att pitcha ditt företags produkter mot beslutsfattare, knyta kontakter, få marknadskunskap och göra avgörande affärer för ditt företags framtid. För att delta kontakta Carl Malmqvist på Exportrådet i Kuala Lumpur: carl.malmqvist@swedishtrade.se.

Innovationsbrons tävling om gratis deltagandeavgift
Vi på Innovationsbron bjuder de företag vi själva investerat i på deltagandeavgiften. Och vi vill även göra samma sak för 10 andra företag. Allt du behöver göra för att tävla är att fylla i ansökningsformuläret (länk nedan). Som vinnare står du fortfarande för flygresa och hotell, ca 15-20 000 kr.

Specialpris: vinn även omkostnader för flygresa och hotell
Utav dessa 10 vinnare kommer vi bjuda 1 företag på även kostaderna för resa och logi (en person). Totalt värde ca 65 000 kr.

Villkoret för att du ska kunna ansöka är att ditt företag har möjligheten att sälja produkter eller tjänster på den sydostasiatiska telekommarknaden och att ni kalenderåret 2009 omsatte mindre än 10 mkr.

Till ansökningsformuläret
Urvalsprocessen sker kontinuerligt och vi kommer kontakta er en vecka från att ni skickat in ansökan, dock tidigast 5 augusti. Senaste anmälningsdatum är 17 augusti, men ju snabbare ni anmäler er ju bättre möjligheter får vi att utvärdera ert företag.

Vem kan delta?
Alla företag som erbjuder någon form av produkt, tjänst eller innehåll där mobila enheter står i fokus, eller som erbjuder en s.k. enabling technology för mobil kommunikation i någon form. Därutöver behöver företaget ha en tilltänkt kund eller samarbetspartner i den sydostasiatiska marknaden. Kunden får gärna, men måste inte,  vara en mobiloperatör eftersom de aktörer vi kommer träffa gärna förmedlar kontakten vidare och kan ge värdefull feedback. Värt att veta är även att mobiloperatörerna på den sydostasiatiska marknaden, särskilt SingTel, i en del fall tar en större roll än t.ex. sina svenska motsvarigheter för de produkter som omsätts på den mobila marknaden. Därför kan ett möte med den sådan operatör ge mer än vad många svenska företag kanske tror.

Kontakt
Fredrik Weisner, Innovationsbron
e-post: fredrik.weisner@innovationsbron.se
mobil: 072-2339908
webb: www.innovationsbron.se

2 kommentarer till Anmälan och tävling

  1. Pingback: Tävlingsformuläret uppsatt | ASEAN Mobile Innovation Tour 2010

  2. Pingback: Tävla om gratis deltagande! | ASEAN Mobile Innovation Tour 2010

Kommentarer är stängda.